iPhone SE 2020

  iPhone 11 Pro Max

  iPhone 11 Pro

  iPhone 11

  iPhone XR

  iPhone XS Max

  iPhone XS

  iPhone X

  iPhone 8 plus

  iPhone 8

  iPhone 7 Plus

  iPhone 7

  iPhone SE

  iPhone 6s Plus

  iPhone 6s

  iPhone 6 Plus

  iPhone 6

  iPhone 5s

  iphone 6 standaard

  Standaard high copy scherm

  Een standaard scherm wordt ook wel een copy scherm genoemd. Er zijn echter wel  veel verschillende soorten copy schermen op de markt. Dat komt omdat er veel fabrieken zijn die deze schermen produceren. Je kunt daardoor ook heel moeilijk de ene copy scherm met de ander vergelijken als we alleen kijken naar het LCD.  Maar een scherm bestaat niet alleen maar uit een LCD.

   

  Belangrijke onderdelen van een scherm die bestaat uit:

  • Glasplaat
  • LCD
  • Frame rand

   

  Deze onderdelen vormen samen een copy scherm. Normaal gesproken is de kwaliteit van een copy scherm altijd iets van minder hoge kwaliteit dan van een iPhone scherm van A+ kwaliteit. Als je zoekt zul je ook veel verschillende prijzen vinden voor deze copy-schermen, juist door die grote verschillen in de kwaliteit van de verschillende onderdelen. iFixx gebruikt de hoogste kwaliteit copy schermen. Voor de meeste gebruikers is dit type scherm een prima keuze!

  iphone 6 A+ kwaliteit

  Scherm A+ kwaliteit

  Een A+ kwaliteit scherm (OEM) is een scherm met de hoogste kwaliteit. Het komt het dichts in de buurt van een origineel scherm en daarom ook ietsjes duurder als de high-copy scherm van hierboven. Het scherm is ontstaan uit een origineel scherm van Apple. Dit houdt in dat een oud origineel Apple scherm wordt gerecycled (het LCD) tot een nieuw scherm. Het kapotte glas wordt samen met de frame rand verwijderd. Daarna wordt het scherm goed schoongemaakt en wordt er een nieuwe glasplaat en een frame op het scherm gezet (het oude LCD wordt dus opnieuw gebruikt).

   

  De touch functie van het scherm zit in het LCD en daarom is het ook zo belangrijk dat het LCD van de hoogste kwaliteit is. Bij een A+ kwaliteit scherm (OEM) wordt het LCD gebruikt van een origineel Apple scherm en zal nagenoeg hetzelfde functioneren als een origineel scherm van Apple.  Je hebt daarom geen origineel Apple scherm, maar een hergebruikt Apple LCD, met een nieuwe glasplaat en een nieuwe frame rand. Dit proces wordt niet door Apple gedaan, maar door andere fabrieken en daarom mag het niet “origineel” heten, maar wordt het een A+ scherm genoemd. Deze iPhone schermen (A+ kwaliteit) zijn de beste schermen die op de markt verkrijgbaar zijn en die iFixx ook gebruikt voor de A+ kwaliteit scherm reparatie.